Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului , iar in cazul prestarii de servicii, de la incheierea contractului”.

Cheltuiala aferenta returului, respectiv transportul coletului, va fi suportata integral de catre client. 

Daca este cazul, produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatele de garantie si/sau manualul de instructiuni care a/au insotit produsul.

Nu se accepta returul produselor deterioare sau care prezinta urme de uzura. In cazul unei astfel de situatii, ne rezervam dreptul de a refuza returul produselor respective.

Cumparatorul are obligatia de a returna produsele in ambalajele originale. Daca este cazul, produsele pot fi asezate in alte ambalaje care sa asigure protectie suplimentara. 

In cazul in care produsul expediat de catre noi nu este cel corect sau prezinta defecte de fabricatie, cheltuielile de schimb/ retur vor fi suportate de catre firma noastra, in urma sesizarii serviciului relatii cu clientii.

Product added to compare.