Utilizatorii website-ului www.gopanda.ro trebuie sa respecte conditiile generale de utilizare a website-ului. In cazul in care nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa nu continuati navigarea in magazinul nostru online.

Informatii cu caracter general

Informatiile prezentate in acest website sunt in limba romana, insa, acestea pot fi prezentate si in alte limbi. In limba romana se va incheia si contractul de vanzare.

Accesarea website-ului presupune acceptarea conditiilor si obliga utilizatorul la respectarea acestora.

Informatiile referitoare la contractul incheiat intre dumneavoastra si www.gopanda.ro vor fi stocate un timp limitat. Persoanele care actioneaza in calitate de terti le vor putea utiliza doar daca reprezinta organe judiciare.

In momentul in care se va incheia contractul la distanta cu persoana fizica sau cu persoana juridica, consumatorul va primi un mesaj de confirmare in legatura cu comanda.

In cazul in care intervine o eroare in transmiterea datelor necesare preluarii comenzii, aveti la dispozitie adresa de email contact@gopanda.ro pe care ne puteti trimite o sesizare.

Nu ne asumam raspunderea pentru transmiterea datelor eronate de catre utilizator.

Privitor la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 care face referire la comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte, consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea "Acte normative".

Prezentul contract se completeaza cu legea 365/2002, privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Dreptul de proprietate intelectuala

Continutul acestui magazin online, impreuna cu marcile, denumirile, descrierile si reprezentantiile grafice (imagini, simboluri, fisiere multimobila) reprezinta proprietatea noastra intelectuala. Astfel, nu pot fi preluate si/ sau folosite fara acordul nostru in prealabil.

Preluarea continutului, fie integrala , fie partiala in alte scopuri decat in interes personal incalca legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala si este o fapta ce va fi sanctionata.

Vizitatorii au in schimb dreptul de a copia informatii de pe acest website, insa doar pentru a le folosi in scopuri personale si non-comerciale. Vizitatorii nu au dreptul de a modifica si sterge informatiile existente pe website.

Limitarea raspunderii

Accesarea magazinului nostru se va face pe propria raspundere a clientilor si doar dupa ce Termenii si Conditiile au fost citite atent. Go Panda nu este responsabil pentru niciun incident direct sau indirect care are loc ca urmare a accesarii sau navigarii pe website sau a descarcarii de date.

Toate informatiile furnizate pe acest website sunt distribuite in mod graduit.

In momentul crearii contului de client, utilizatorul este direct responsabil cu mentinerea confidentialitatii datelor privind logarea in cont (user & parola), astfel incat comenzile sa fie gestionate corespunzator. Asadar, confidentialitatea datelor de logare este responsabilitatea directa a utilizatorilor.

Go Panda nu isi asuma responsabilitate pentru daunele survenite (pierdere, furt sau deteriorare) dupa incheierea procesului de comanda si livrare a produselor.

Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica in orice clipa termenii si conditiile din acest website. Tocmai de aceea, recomandam verificarea atenta a sectiunii Termeni si Conditii, ori de cate ori este nevoie.

Folosirea informatiilor din magazinul Go Panda

Rugam toti utilizatorii si vizitatorii acestui website sa respecte prevederile de mai jos:

 • Sa nu trimita continut defaimator, calomnios, obscen, amenintator, hartuitor, ilegal, rasist si abuziv;
 • Sa nu incalce drepturile de proprietate intelectuala exprimate mai sus;
 • Sa nu trimita informatii personale, altele decat cele necesare efectuarii comenzii;
 • Sa nu incarce materiale software, sa nu insereze link-uri, sa nu lase comentarii de tip spam;
 • Sa nu distribuie sau incarce fisiere virusate;
 • Sa nu foloseasca alte date personale de contact, in afara de cele care ii apartin;
 • Sa nu incerce modificarea codului sursa al magazinului;
 • Sa nu copieze materiale de pe website cu scopul de a le comercializa;

Daca cineva are sugestii, intrebari sau comentarii referitoare la continutul unui material de pe site, aceste informatii vor fi considerate non-confidentiale, iar proprietarul nu va avea nici un fel de obligatie legata de asemenea informatii.

Proprietarul poate utiliza, reproduce, publica si distribui informatiile si de a folosi in orice scop ideile, conceptele, tehnicile si know-how-ul din aceste informatii.

Definitii termeni

In cazul documentului de fata, termenii folositi vor avea urmatoarele intelesuri:

UTILIZATOR: persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul www.gopanda.ro.

VANZATOR: S.C. Exclusive partners For Life SRL cu sediul in Str. Caracal, nr. 172 B, Craiova, Judetul Dolj inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J16/1365/2019 si avand C.I.F.:41056980, nr. telefon: 0771505506.

CUMPARATOR: Persoana fizica sau juridica care plaseaza o comanda in magazinul online www.gopanda.ro si care a fost de acord cu termenii si conditiile contractului la distanta.

MAGAZINUL ONLINE: pagini web care apartin S.C. Exclusive partners For Life SRL aflate la adresa www.gopanda.ro, prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatiile referitoare la produsele oferite spre vanzare.

BUNURI: produse puse la vanzare prin intermediul www.gopanda.ro.

COMANDA ONLINE: face referire la relatia de comunicare online dintre doua parti: cumparator si vanzator. Cumparatorul achizitioneaza bunuri de la vanzator, iar vanzatorul este de acord sa le livreze. Cumparatorul isi exprima in mod liber acordul pentru a le plati.

Pentru produsele care nu se afla in stoc, exista posibilitatea ca vanzatorul sa le comande de la furnizor, in urma solicitarii clientului in magazin.

COMANDA CONFIRMATA: este comanda care s-a efectuat online de catre un cumparator ale carui date cu caracter persoanal si detalii referitoare la comanda au fost cofirmate telefonic conform contractului dintre cumparator si operatorul pentru suport clienti.

Obligatiile vanzatorului

Vanzatorul are obligatia sa puna la dispozitia cumparatorului gratuit informatii profesionale referitoare la produsele si serviciile pe care le ofera.

Continutul site-ului www.gopanda.ro are caracter orientativ si prezinta informatii despre produsele comercializate si date de interes pentru cumparatori.

Vanzatorul face demersuri pentru ca informatiile prezentate despre produsele puse la vanzare sa fie corecte si relevante. Daca au fost afisate informatii despre produs sau preturi gresite pe site, nu vor fi onorate comenzile si clientul va fi informat cu privire la aceasta problema.

Produsele contin imagini cu titlu de prezentate. Aspectul real al produselor comandate poate sa difere din punct de vedere al caracteristicilor, cum ar fi culoarea, acest lucru depinzand de locul in care au fost fabricate.

In baza acordului clientului, www.gopanda.ro poate sa contacteze clientul prin telefon sau email daca acesta completeaza datele de identificare. Scopul pentru care acesta va fi contactat este de a solicita informatii care sa ajute la finalizarea procesului de comanda online.

www.gopanda.ro poate sa recomande cumparatorului achizitionarea oricarui produs la un pret si calitate similare cu cele solicitate la comanda anterioara.

Tarifele aferente bunurilor de pe www.gopanda.ro sunt exprimate in lei (RON), incluzand si TVA. In pretul bunurilor electronice este inclus si taxa de timbre. Periodic, se actualizeaza preturile produselor. www.gopanda.ro isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica informatiile din magazinul online fara a anunta inainte utilizatorii site-ului.

Comunicarea cu www.gopanda.ro se face prin publicarea opiniilor referitoare la produsele si serviciile www.gopanda.ro direct pe website, prin intermediul formularului de conctact si/sau telefonic la 0771505506 .

www.gopanda.ro isi rezerva dreptul de a contacta vizitatorul magazinului online prin email sau telefonic, doar daca in urma interactiunii cu site-ul, utilizatorul a completat datele de identificare si a cerut sa li se ofere informatiile disponibile.

Procesul de comanda

Un client poate sa lanseze o comanda online, urmand sa selecteze modalitatile de plata si livrare care duc la finalizarea comenzii. Produsele care sunt adaugate in cosul de cumparaturi, nu presupun si inregistrarea comenzii sau rezervarea in magazin.

Pentru ca procesul de comanda sa fie parcurs cu succes este necesar ca un client sa ofere date de contact corecte si complete.

Din momentul in care a fost plasata prima comanda pe site-ul www.gopanda.ro cu livrare prin curier cu plata ramburs, clientii vor fi contactati telefonic de Serviciul Suport Clienti www.gopanda.ro pentru confirmare.

Comanda plasata de cumparator poate fi anulata in urmatoarele situatii:

 • Plata nu a fost acceptata de procesatorul de plati de pe www.gopanda.ro;
 • Datele oferite de client sunt incomplete sau gresite;
 • Plata prin virament bancar/internet banking nu a fost efectuata timp de 3 zile lucratoare;
 • Livrarea nu a reusit din diverse motive, cum ar fi faptul ca un client nu este gasit de curier, nici telefonic, nici fizic la adresa furnizata;
 • Pretul bunului este derizoriu, conform definitiei din Art. 1665 al Codului Civil.

Daca o comanda a fost anulata, niciuna dintre parti nu va pretinde sau solicita daune.

Conform OUG nr. 34/2014, cumparatorul poate sa se retraga din contractul de la distanta in termen de 14 zile de la incheierea sa.

Pe www.gopanda.ro, produsele sunt prezentate in functie de disponibilitatea pe care o au, atat online, cat si rezervate in magazin.

Pentru a optimiza serviciul de comenzi online, www.gopanda.ro poate sa restrictioneze accesul clientilor la anumite facilitati ale site-ului. De exemplu, imposibilitatea finalizarii unei comenzi online daca respectivul client nu are un cont de utilizator.

Din motive ce tin de prejudicii aduse companiei, www.gopanda.ro poate sa restrictioneze accesul clientilor la anumite facilitati ale site-ului, cum ar fi sunt modalitatile de plata si de livrare. Pentru mai multe detalii ce au legatura cu motivele care au dus la aceste masuri, orice client se poate adresa Serviciului Suport Clienti.

Pentru comenzile care se achita electronic, Vanzatorul nu este responsabil pentru costurile suportate de Cumparator, cum ar fi comisioanele de operatiune sau comisioanele de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia.

Prin completarea datelor personale ale clientilor nostri in formularul de creare de cont si/sau de comanda, acestia declara ca accepta neconditionat ca datele lor personale sa fie incluse in baza de date a firmei noastre, in vederea desfasurarii procesului de vanzare – cumparare, livrare, retur/ schimb.

Mai multe informatii despre confidentialitatea datelor, se regasesc in Politica de Confidentialitate a acestui magazin online si in Politica de Cookies pe care v-o punem la dispozitie.

Facturarea si documentele emise care insotesc coletul

Pe baza informatiilor furnizate de catre client, vanzatorul va emite factura. Totodata, in functie de caz, coletul va fi insotit de documente aferente certificat/ declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de folosire. Clientul are obligatia de a se asigura ca informatiile furnizate sunt corecte.

Preturile sunt cele afisate in magazinul online.

Livrarea se realizeaza doar pe teritoriul Romaniei. Impachetarea coletelor si predarea lor firmei de curierat reprezinta responsabilitatea noastra.

Rezolvarea conflictelor si litigii

Pentru orice problema/ nemultumire pe care o intampinati, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa: contact@gopanda.ro

Relatiile contractuale dintre parti sunt realizate in baza legilor tarii noastre. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare catre instantele competente.

Product added to compare.