Oferte GoPanda

Notice: Undefined index: category in /var/www/clients/client1/web8/web/cache/smarty/compile/b745691c7a10fede30f7e07fd5ccf21df3cfa53d.file.header.tpl.php on line 227

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client1/web8/web/cache/smarty/compile/b745691c7a10fede30f7e07fd5ccf21df3cfa53d.file.header.tpl.php on line 227

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client1/web8/web/cache/smarty/compile/b745691c7a10fede30f7e07fd5ccf21df3cfa53d.file.header.tpl.php on line 227

Categorii

Termeni de utilizare

Generalitati:
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor de utilizare. Proprietarul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand sectiunea - Termeni de utilizare - puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Definitii:
Societatea care detine si administreaza site-ul www.gopanda.ro, este denumita Proprietar. Persoana fizica sau juridica care viziteaza website-ul www.gopanda.ro sau comanda produse prin intermediul acestuia este denumita Client.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.gopanda.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor:
Intregul continut al site-ului www.gopanda.ro este a Proprietarului si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Folosirea fara acordul Proprietarului, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Proprietar, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Proprietarul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Declinarea responsabilitatii:
Proprietarul si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Proprietarul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Returnarea produselor:
Ordonanta Guvernului nr.130/2000 prevede urmatoarele:
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor.
Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
In cazul in care va decideti sa inapoiati anumite produse, care poate nu corespund dorintelor dumneavoastra, puteti sa o faceti conform legii, in termen de maxim 10 zile lucratoare. Returnarea produselor presupune asumarea cheltuielilor directe de returnare, reprezentand taxa de transport in valoare de 10 lei.
Singura conditie pentru retur este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (ambalajul original sa fie nedeteriorat, sigilat). La primire, produsele vor fi verificate pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Termene de livrare:
Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal, este de 24 de ore din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului www.gopanda.ro sau telefonic la datele de contact afisate.
In conditii speciale societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare. Livrarea produselor comandate se va efectua de catre operatorii GoPanda, prin propria retea de distributie. Prin predarea produselor se transfera responsabilitatea asupra integritatii acestora, dar numai dupa verificarea in prealabil de catre client a cantitatii, calitatii si pretului acestora.
În cazul refuzului unuia sau mai multor produse, acestea vor fi preluate de catre operator, scazându-se valoarea acestora din valoarea totala a comenzii. De asemenea, in cazul in care clientul doreste, poate solicita inlocuirea unui/unora dintre produse.

Conditii financiare:
Pretul produsului, cel afisat pe site, este si pretul platit de client. Societatea noastra nu sunt percepute comisioane de transport pentru niciuna dintre comenzile lansate spre livrare in municipiul Craiova.
In cazul in care solicitati o livrare in alta localitate, va vom comunica ulterior taxele suplimentare si timpul de livrare, precum si comanda minima.
Pentru orice nemultumire/sugestie, puteti trimite un e-mail la urmatoarea adresa office@gopanda.ro.

Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.GOPANDA.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.GOPANDA.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.GOPANDA.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Craiova.
Accesarea acestui website, precum si plasarea comenzilor, implica automat acceptarea termenilor de utilizare mentionati mai sus.


Contactati-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:0732.70.70.70 / 0732.70.70.71

Contactati-ne

Contactati-ne

  • Adresa:
  • Dolj, Craiova, Str. Unirii nr.91
  • Tel: 0740961961 / 0721683555
  • Email: office@gopanda.ro